Perungan Pojat kausikorttikampanja 18/19

Järjestäjät: Perungan Pojat ry
Tapahtumapaikka: Lapin urheiluopisto (Rovaniemi )

Kausikortin varausehdot.

Nämä ovat Perungan Pojat ry:n (jäljempänä seura) ja kausikortin tilaajan (jäljempänä asiakas) varausehdot.

Seura järjestää kevään aikana lentopallon kausikorttien myyntikampanjan kauden 2018-2019 runkosarjan ja Suomen cupin kotiotteluihin. Kortit ovat voimassa kaikissa lentopallon Mestaruusliigan runkosarjan ja Suomen cupin kotiotteluissa kaudella 2018-2019.

Kampanja alkaa 16.3.2018 ja päättyy 16.4.2018. Seura pidättää oikeuden tarvittaessa jatkaa kampanja-aikaa.
Kausikortin kampanjahinta on 59 €. Numeroidulla istumapaikalla hinta on 79 €.

Haastekampanjan toteutuminen edellyttää 1 000 kpl sitovaa kausikorttivarausta.

Asiakkaan ilmoittautuessa sitoutuu hän samalla noudattamaan seuraavia ohjeita:

• Kampanjan toteutuminen edellyttää vähintään 1 000 kpl kausikorttivarausta. Seura pidättää oikeuden hyväksyä ja toteuttaa kampanjan myös pienemmällä kausikorttien varausmäärällä.
• Kampanjan toteutuessa asiakas sitoutuu ostamaan kampanjahintaisen kausikortin hintaan 59 €, tai numeroidun kausikorttipaikan hintaan 79 €. Mikäli kampanja ei toteudu, niin asiakkaalta ei veloiteta kyseistä summaa.
• Asiakkaan tulee ilmoittautua kampanjaan www.perpo.com nettisivuilla olevan linkin www.nettilippu.fi kautta, tai siihen tarkoitetulla ilmoittautumiskaavakkeella. Ilmoittautuessaan asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan varausehtoja ja samalla antaa luvan liittää tietonsa seuran asiakashallintarekisteriin.
• Seura ilmoittaa kampanjan toteutumisesta www.perpo.com sivustolla ja sosiaalisen median kanavilla, sekä asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.
• Kausikorttivaraukset maksetaan www.perpo.com sivuilla olevan linkin nettilippu.fi kautta verkkopankissa, tai Visalla / MasterCardilla. Kausikorttien lunastuspisteessä maksu tapahtuu käteisellä tai kortilla.
• Kausikortin maksuaika on 14 vrk. Viivästyskorko on korkolain mukainen.

Kausikorttien toimitus:
• Kausikorttien noutopiste ilmoitetaan haasteen toteutuessa www.perpo.com nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa, sekä asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin. Rovaniemen ulkopuolelle tilatut kortit toimitetaan postitse.