Lentopalloseura ETTA Kausikorttihaaste 2018

Järjestäjät: Lentopalloseura ETTA
Tapahtumapaikka: Oulun Urheilutalo (Oulu)

Katso järjestäjän internetsivut

Kausi 2018-19: 79€
Lentopalloseura Etta ry järjestää kevään aikana kausikorttien haastekampanjan kauden 2018-2019 miesten runkosarjan ja Suomen Cup kotiotteluihin sekä Etta yhteisöön. Etta on osoittanut omalla toiminnallaan, että omalla arvopohjalla ja yhteisöllisyydellä voi menestyä urheilussa ja elämässä. Joukkueen runko säilyy tulevalle kaudelle pääosin samana ja nuoret huippulahjakkuudet ovat jälleen vuoden kokeneempia.
Tarjoamme kampanjaan mukaan lähteville merkittäviä etuja yhteistyökumppaneidemme palveluista. Tarjouksia päivitetään Etta:n verkkosivuille.

Kampanja alkaa 22.3.2018 ja päättyy 1.5.2018. Kausikortin kampanjahinta on 79 euroa. Normaali kausikortin hinta on 170 euroa.

Kausikortin saa ilmoittautumalla kampanjaan www.nettilippu.fi sivustolla. Ilmoittautumiseen on myös suora linkki Etta:n nettisivuilla osoitteessa www.etta.fi.
Haastekampanjan toteutuminen edellyttää 700 kpl sitovaa kausikorttivarausta. Etta voi halutessaan toteuttaa kampanjan myös pienemmällä varausmäärällä.
Kausikorttien noutopiste ilmoitetaan haasteen toteutuessa Etta:n nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa, sekä asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin.  Lisätietoja: Lentopalloseura Etta ry toiminnanjohtaja Juha Keihäskoski 0405709642


Kausikortin varausehdot.
Nämä ovat Lentopalloseura Etta ry:n (jäljempänä seura) ja kausikortin tilaajan (jäljempänä asiakas) varausehdot.
Seura järjestää kevään aikana lentopallon kausikorttien myyntikampanjan kauden 2018-2019 runkosarjan ja Suomen cupin kotiotteluihin. Kortit ovat voimassa kaikissa lentopallon Mestaruusliigan runkosarjan ja Suomen cupin kotiotteluissa kaudella 2018-2019.
Kampanja alkaa 22.3.2018 ja päättyy 1.5.2018. Seura pidättää oikeuden tarvittaessa jatkaa kampanja-aikaa.
Kausikortin kampanjahinta on 79 €.
Haastekampanjan toteutuminen edellyttää 700 kpl sitovaa kausikorttivarausta.
Asiakkaan ilmoittautuessa sitoutuu hän samalla noudattamaan seuraavia ohjeita:
• Kampanjan toteutuminen edellyttää vähintään 700 kpl kausikorttivarausta. Seura pidättää oikeuden hyväksyä ja toteuttaa kampanjan myös pienemmällä kausikorttien varausmäärällä.
• Kampanjan toteutuessa asiakas sitoutuu ostamaan kampanjahintaisen kausikortin hintaan 79 €. Mikäli kampanja ei toteudu, niin asiakkaalta ei veloiteta kyseistä summaa.
• Kausikortti ei oikeuta numeroituun istumapaikkaan.
• Asiakkaan tulee ilmoittautua kampanjaan www.etta.fi nettisivuilla olevan linkin kautta, tai siihen tarkoitetulla ilmoittautumiskaavakkeella. Ilmoittautuessaan asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan varausehtoja ja samalla antaa luvan liittää tietonsa seuran asiakashallintarekisteriin.
• Seura ilmoittaa kampanjan toteutumisesta www.etta.fi sivustolla ja sosiaalisen median kanavilla, sekä asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.
• Kausikorttivaraukset maksetaan etukäteen pankkisiirrolla. Kausikorttien lunastuspisteessä maksu tapahtuu käteisellä tai kortilla.
• Kausikortin maksuaika on 14 vrk. Viivästyskorko on korkolain mukainen.
Kausikorttien toimitus:
• Kausikorttien noutopiste ilmoitetaan haasteen toteutuessa www.etta.fi nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa, sekä asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin. Oulun ulkopuolelle tilatut kortit toimitetaan postitse.