Risteily Astuvansalmen kalliomaalauksille Anttolanhovista

Järjestäjät: SSV Oy
Tapahtumapaikka: M/S Kuutti ()

Katso järjestäjän internetsivut

Risteily Astuvansalmen kalliomaalauksille Anttolanhovista
5.6-31.8.2018 tiistai ja torstai klo 12

Risteily M/S Kuutilla Astuvansalmen kalliomaalauksille Anttolanhovista
Koe Pohjoismaiden laajimmat ja upeimmat kalliomaalaukset järveltä ja maissa. Siirry ajassa vuosituhansia taaksepäin ja aisti Astuvan historiallinen ympäristö upeine maisemineen. Lähdemme matkaan Anttolanhovista. Kuljemme läpi hienojen maalaismaisemien kapeiden salmien lävitse Louhivedelle. Pikku pyrähdys suureella järvenselällä ja saavumme historialliseen ja kauniiseen Varkaantaipaleen kanavaan. Ohitamme Kallionimen ja ajamme läpi kauniin Kirkkotaipaleen kanavan. Lähestymme Astuvansalmea ihaillen Yöveden jylhiä rantoja ja kallioita. Maalauksille saavuttuamme katselemme Astuvan Ukon piirteitä ja maalauksia veneestä käsin, jonka jälkeen rantaudumme ja maalausten tutkiminen maista käsin jatkuu. Paluumatkalla pysähdymme Kallioniemessä noin 30 min(huom. aukioloajat). Voitte nauttia virvokkeita ja tutustua Kallioniemen historialliseen ympäristöön. Tämän jälkeen palaamme Anttolanhoviin. 

MISSÄ    Anttolanhovi-Astuvansalmi-Kallioniemi-Anttolanhovi
KESTO   Noin 3,5- 4 tuntia, riippuen pysähdyksistä
TUOTE SAATAVILLA  5.6-31.8. 2018.Tiistai, torstai klo 12.00. Risteily ei toteudu jos ilmoittautumisia ei ole tullut määräaikaan mennessä.
RYHMÄN KOKO M/SKuutin max. matkustajamäärä 12 hlö. Toteutuu kun 6 matkustajaa mukana
HINTA   Hinta 50€/hlö, lapset 30€/alle 12v
NETTILIPUN VARAUKSET  24h ennen risteilyn ajankohtaa
HINTA SIS.   veneilyliivit, vakuutuksen, kipparin/oppaan palvelut, verot (10%)
HUOMIOITAVAA  Hinta ei sisällä mahdollisia yhteyskuljetuksia, juomia tai ruokailua. Ei sovellu liikuntaesteisille. Mahdollista tilata retkieväät mukaan. Kallioniemessä pysähtyminen aukioloaikojen puitteissa.
MAKSU Pankin kautta kun risteily varmistuu hlö määrien mukaan.
Maksu käy myös veneellä käteisellä tai pankkikortilla.