Some työnhaussa - Näin hyödynnät somea rekrytoinnissa

Järjestäjät: Kouvolan Nuorkauppakamari Ry
Tapahtumapaikka: Kasarmiravintolan auditorio (Paraatikenttä 5) (Kouvola)

Katso järjestäjän internetsivut

Miten sosiaalista mediaa voi hyödyntää työnhaussa tai rekrytoinnissa? Suomen johtava Linkedin-asiantuntija sekä sosiaalisen median rekrytoinnin ja työnhaun kouluttaja Tom Laine saapuu syyskuussa Kouvolaan kouluttamaan aiheesta.

Kouvolan Nuorkauppakamari tuo Tom Laineen Kouvolaan tiistaina 18.9.2018. Päivän teemana on tarjota koulutusta sosiaalisen median hyödyntämiseen erityisesti rekrytoinnissa ja työnhaussa. Koulutus sopiikin erityisesti hr-alalla ja työllisyyden parissa toimiville, mutta on avoin ihan kaikille kiinnostuneille. Tomin oppeja voi hyödyntää muussakin kuin työnhaussa. Kun ymmärtää sosiaalisen median toimintaa, osaa käyttää sitä aiheesta riippumatta.

Koulutuksen ohjelma:
klo 09.00 Verkostoitumisaamukahvit
klo 09.30 Näin hyödynnät somea rekrytoinnissa
klo 12.00 Tilaisuus päättyy

Osallistumismaksu on 59€.
Suomen Nuorkauppakamarien jäsenille, koejäsenille, senaattoreille, kunniajäsenille ja Finland Foundation -jäsenille hinta 39€.

Tilaisuus järjestetään Kouvolassa Kasarmiravintolan auditoriossa (osoite Paraatikenttä 5, 45100 Kouvola). Paikkoja rajoitetusti!

__________________________________________

Tom Lainetta on tituleerattu Linkedinin verkostoituneimmaksi suomalaiseksi ja Suomen johtavaksi osaajaksi ja asiantuntijaksi sosiaalisen median rekrytoinnin ja työnhaun kouluttajana. Tom on kouluttanut paitsi Suomessa, myös ulkomailla ja koulutuksiin on osallistunut jo yli 30 000 osallistujaa.

Tom Laineen kuva: Susana Markinez